Tulpia lanceert interactieve nieuwssite

bekeken: 221

Tulpia lanceert deze nieuwssite voor jongeren die geïnteresseerd zijn in Nederland en Turkije. Deze site verder vormgegeven worden voor en door jongeren. Op dit moment zijn we bezig om de nieuwssite verder aan te kleden en technisch allerlei testen uit te voeren. Maar heb je alvast ideeën en suggesties hoe het beter of anders kan, laat ons dat weten.

Het Tulpia Media Team zal binnenkort dagelijks eigen geproduceerde berichten, achtergronden, opinie, reportages, portretten en profielen op deze site plaatsen. In de rubrieken Bij Ons zullen er vooral nieuws en actuele onderwerpen geplaatst worden.

Deze website is een initiatief van Stichting Tulpia. Deze is een multimediale uitgeverij zonder winstoogmerk. Het is statutair gevestigd in Den Haag en telt vijftien freelance medewerkers. Haar kerntaak is het beheren van een nieuwssite en het verzorgen van een reeks digitale en geprinte uitgaven. Daarnaast organiseert zij publieke bijeenkomsten, zoals debatten, lezingen en festivals.

Sinds haar oprichting op 4 januari 2006 heeft zij diverse publicaties op haar naam staan, zoals het tijdschrift Tulpia (21 nummers tussen 2006 – 2012), een special over de Europese Verkiezingen in 2009 en de Marmaris Travel Guide. Ook heeft Tulpia een drietal onderzoeken (2008/2009) laten uitvoeren over de Turks-Europese betrekkingen, Europese Verkiezingen en de Turkse gemeenschap in Nederland. Een overzicht van onze publicaties is te vinden op www.issuu.com/tulpia.

In 2021 maakt zij een herstart met haar eerdere kerntaken en ontwikkelt ze er nieuwe bij. Hierbij valt te denken aan de te bouwen nieuwsportal, uitzendingen op YouTube en de digitale tijdschriften die zij gaat uitgegeven. Ook het organiseren van de publieke bijeenkomsten maakt onderdeel van haar nieuwe werkwijze en strategie. Hieronder staan de activiteiten op een rij.

Tuncay Çinibulak
Initiatiefnemer en hoofdredacteur Tulpia Media Team

Bron:TMT
Opmerkingen: 0

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen